Nokedli

(1)

Ez a glutén, tej és tojásmentes nokedli pont olyan mint a hagyományos! Nagyon egyszerű elkészíteni és érdemes nokedli szaggatóval készíteni.

Nehézség Közepes
Elkészítési idő 20 perc
Lépések száma 7 lépés
Hozzávalók száma 3 hozzávaló

Hozzávalók

Ez a mennyiség két személyre elég.

Elkészítés

  1. Felrakunk egy lábosba vizet forrni.
  2. Amikor mindjárt felforr a víz, akkor öntsük rá a hidegvizet a lisztre.
  3. A tésztát gyors körkörös mozdulatokkal kanállal csomómentesre összedolgozzuk.
  4. Majd a tésztát a nokedli szaggatóra tesszük vizes kézzel.
  5. Nokedli szaggatóval a forró vízbe szaggatjuk a kis nokedliket.
  6. Ahogy az összes tészta belekerült a vízbe 1 percig főzzük őket és egy kanál segítségével megkavarjuk, hogy ne ragadjanak össze.
  7. Szűrővel leszűrjük és hideg vízzel átmossuk, majd egy kiskanál olívaolajat teszünk rá ami ízlés szerint elhagyható.

Galéria

Ebből készítettük

Gluténmentes Kelt tészta lisztkeverék
la Blanka

Gluténmentes Kelt tészta lisztkeverék

Kiszerelés: 1 kg, 5 kg
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Bevált a recept?

Értékelj és segíts nekünk, hogy előresorolhassuk a legjobbakat.

Hasonló receptek kenyér lisztkeverékből

Gluténmentes
Tejmentes
Tojásmentes
Adalékmentes
Szójamentes
Gluténmentes
Tejmentes
Tojásmentes
Adalékmentes
Szójamentes

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha kérdésed van, vagy további információra van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal az info@lablanka.hu e-mail címen.