Klasszikus toast kenyér

Az otthon sütött kenyér illata és íze semmihez sem fogható. Ez az egyszerű kenyér recept ideális választás mindazok számára, akik most ismerkednek a kenyérsütés világával, vagy éppen valami gyors és házias megoldásra vágynak. Néhány alapvető hozzávalóból, kevés időráfordítással és egy kis türelemmel igazán finom, puha belű, ropogós héjú kenyeret készíthetünk saját magunknak és családunknak. Próbáld ki te is, és élvezd az otthoni kenyérsütés örömét!

1kg la Blanka Kenyér lisztből 3 db ilyen 560 grammos kenyeret tudtok készíteni 10 perces időráfordítással!

Nehézség Könnyű
Elkészítési idő 1.5 óra
Lépések száma 7 lépés
Hozzávalók száma 5 hozzávaló

Hozzávalók

Alábbi mennyiségből egy darab ~550 grammos kenyér süthető.

A kókuszvirágcukor ízlés és diéta szerint elhagyható.

Elkészítés

  1. Hozzávalókat egy tálban összekavarjuk és olajos kézzel szorosan cipót formázunk.
  2. Kiolajozott toast kenyér formába tettem és enyhén megszorjuk liszttel, hogy ilyen rusztikus felülete legyen, majd bemetszük a tetejét.
  3. 40 - 45 perc szobahőmérsékleten való kelesztés.
  4. 200 fokon 40 percet sült. ezután formából kifordítva további 8 percet sült 220 fokon.
  5. A formából kifordítva további 8 percet sült 220 fokon.
  6. Kivesszük és rácson hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt szeletelhető.

Galéria

Ebből készítettük

Gluténmentes Kenyér lisztkeverék
la Blanka

Gluténmentes Kenyér lisztkeverék

Kiszerelés: 1 kg, 5 kg
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Bevált a recept?

Értékelj és segíts nekünk, hogy előresorolhassuk a legjobbakat.

Hasonló receptek kenyér lisztkeverékből

Gluténmentes
Tejmentes
Tojásmentes
Adalékmentes
Szójamentes
Gluténmentes
Tejmentes
Tojásmentes
Adalékmentes
Szójamentes

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha kérdésed van, vagy további információra van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal az info@lablanka.hu e-mail címen.