Kakaóscsiga

Glutén, tej, tojásmentes veszélyesen finom kakaós csiga lépésről lépésre!

Nehézség Közepes
Elkészítési idő 2 óra
Lépések száma 8 lépés
Hozzávalók száma 7 hozzávaló

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A száraz alapanyagot összekeverjük egy tálban.
  2. Ezután a langyos vizet hozzáadjuk és gépi dagasztóval vagy kézzel jól kidagasztjuk egy tálban amíg összeáll.
  3. Dagasztás után a tésztát 35 x 35 cm-re elnyújtjuk.
  4. Lekenjük olajjal és megszórjuk a töltelékkel amit száraz tenyérrel enyhén rálapogatunk, majd kevés vízzel lespriccelünk.
  5. Szorosan feltekerjük, ezután az egész rudat leolajozzuk vagy lekenjük tojással, 3 cm szélesen felszeleteljük.
  6. Tepsire helyezzük a csigákat és tenyérrel enyhén lenyomjuk őket. Meleg helyen 35 percig kelesztjük.
  7. Előmelegített sütőben 210 fokon légkeverésen 12-15 percig sütjük.
  8. Kivesszük és hagyjuk kihűlni.

Galéria

Ebből készítettük

Gluténmentes Kelt tészta lisztkeverék
la Blanka

Gluténmentes Kelt tészta lisztkeverék

Kiszerelés: 1 kg, 5 kg
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Bevált a recept?

Értékelj és segíts nekünk, hogy előresorolhassuk a legjobbakat.

Hasonló receptek kenyér lisztkeverékből

Gluténmentes
Tejmentes
Tojásmentes
Adalékmentes
Szójamentes
Gluténmentes
Tejmentes
Tojásmentes
Adalékmentes
Szójamentes

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha kérdésed van, vagy további információra van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal az info@lablanka.hu e-mail címen.